Pogačar predviedol na MS v Kigali ďalší pamätný výkon. "Zmenil cyklistiku, je najlepší v histórii," tvrdí krajan.
(Sportnet)Slovenský cyklista Lukáš Kubiš skončil tretí na klasike Paríž - Chauny. Aj vďaka tomu pokoril hranicu tisíc UCI bodov.
(Sportnet)Tadej Pogačar je dvojnásobný majster sveta v cyklistike. Slovinec triumfoval po 66-kilometrovom sóle.
(Sportnet, TASR)Francúzsky cyklista Alaphilippe po necelej hodine vzdal preteky na MS. Skončil aj Marc Soler, ktorého vyradil pád.
(Sportnet)Preteky žien elite sa na MS v cyklistike skončili senzáciou. Z víťazstva sa teší Kanaďanka Magdeleine Vallieresová.
(Sportnet)Španielska cyklistka Ostizová sa stala majsterkou sveta medzi juniorkami. Slovensko zástupkyňu nemalo.
(TASR)Keď boli malé, americké sestry obdivovali Sagana, majú jeho dres aj prilbu. Vyrástli a dnes jazdia na MS.
(Sportnet)Od prvého titulu Petra Sagana uplynulo 10 rokov. "Veľa ľudí hovorilo, že nie som dosť dobrý, aby som vyhral," priznáva.
(Sportnet)Šport nemá byť nástrojom sankcií, ale prostriedkom na podporu mieru, myslí si prezident UCI. Odmietol vylúčiť Izrael.
(SITA)Matthias Schwarzbacher finišoval na 19. mieste v pretekoch cyklistov do 23 rokov. Gross ani Novák do cieľa neprišli.
(TASR)Chladoňová predviedla na šampionáte v cyklistike ďalší medailový výkon. "Na svoj vek je veľmi vyzretá," hovorí tréner.
(Sportnet)Viktória Chladoňová získala na majstrovstvách sveta v cyklistike druhú striebornú medailu.
(Sportnet)Viktória Chladoňová štartuje na MS v cyklistike v pretekoch s hromadným štartom žien U23, prenos sledujeme online.
(Sportnet)Chladoňovú dnes čakajú na MS preteky do 23 rokov. Jej súperkami budú tímové kolegyne či všestranný talent.
(Sportnet)Austrálski cyklisti sa stali majstrami sveta v tímovej časovke mix. Titul získali opäť po roku.
(TASR)Iba ôsmi domáci cyklisti vyhrali Okolo Slovenska, vrátane Liptáka. "Na preteky som sa vrátil, chýbali mi," vraví.
(Sportnet)Favoritka Erin Boothmanová medailu v časovke nezískala. Titul medzi juniorkami získala Holanďanka Megan Arensová.
(TASR)Chladoňová sa stala vicemajsterkou sveta do 23 rokov v časovke. "Je to budúca hviezda," vraví Privara.
(Sportnet)Matthias Schwarzbacher obsadil v časovke na MS v cyklistike 14. miesto. Zlato získal Švéd známy Kubišovi.
(TASR)Chladoňová získala striebornú medailu na majstrovstvách sveta v časovke žien do 23 rokov.
(Sportnet)